6/15/2015

Kuvia aika tavalliselta maanantailta. Käytiin neuvolassa, vauva sai rokotteita. Juteltiin rintaraivareista pitkään ja todettiin, että ihan tavalliselta kuulostaa ja että eiköhän ne helpota entisestään. Tuntuu, että ollaan voiton puolella. Sitä suuresti toivon. Vielä kesän reissujen ajan haluaisin täysimettää, olisi jotenkin iisimpää. Äidin serkku ja vauvan pikkuserkku kylässä - kylläpä piristi. Mies kävi pitkästä aikaa kotona, kahden tunnin iltavapaiden ajan. Ihanaa, mutta illat pikavisiittien jälkeen ovat aina entistä pitkästyttävämpiä - tänään lähdin lohduksi ostamaan karkkia. Päätin ostaa vain vähän, vaan empä onnistunut, en alkuunkaan. Sentään kävin samalla pienellä vaunulenkillä ja nautin ilta-auringosta. Iltakävelyt ovat ihania, vauva nukahtaa kunnolla ja äiti saa happea. 

Arkinen iltapala: paahdettu ruisleipä voilla. Vettä pullosta. Maustamatonta jogurttia, kuva vaan ei onnistunut. Kerrankin ei niin hyvännäköistä ruokaa täällä näkyvillä.

Isoäidinneliöpeittokin on kaivettu tänään laatikosta, sen verran kylmältä tämä kesä tuntuu, että voi olla tarvetta. Peitto on yksi niistä töistä, jotka jäivät puolitiehen pitkäksi aikaa. Aloin virkkaamaan kiikkustuoliin pehmikettä, mutta into loppui kesken. Vauvan peitto tuntui sitten sopivan pieneltä projektilta. Yksi kerrallaan valmistuivat neliöt yliopistoluennoilla. Onneksi jaksoin loppuun. 

Tytöllä Vimman lettikankaasta ommellut housut, ne joiden piti olla isot, mutta jotka äiti vaan halusi jalkaan laittaa, kun tykkää niin kovin. Inspis ja kaavat Muita ihania -blogista


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit lämmittävät mieltä, kiitos! :)