12/27/2016

Pohjanmaa -laukku lahjaksi









Pitkällinen projekti on vihdoin tullut päätökseen. Kesällä aloin virkata Virkkuri -kirjan ohjeen mukaan Pohjanmaa -kuvioista osaa laukkuun. Kovin isoa palaa en jaksanut virkata ja suunnitelmissa olikin jatkaa laukkua nahalla ja puuvillakankaalla. Virkkuun edetessä keksin, että teen laukun lahjaksi miehen siskolle, joka täytti joulun aikaan pyöreitä. Laukun nahkahihnat tilasimme ompeluporukalla Rustoopuorista. Aluksi suunnittelin tekeväni laukun pohjan hihnojen värisestä nahasta, mutta sitä ei löytynyt, joten päädyin mustaan verhoilunahkaan. Lopputulos on tosi kiva näinkin, ekä jopa kivempi kuin alkuperäisellä suunnitelmalla! Laukun taustapuoli ja vuori ovat paksua puuvillakangasta. 
Tykkään laukusta itsekin tosi paljon, mutta tiesin lahjan saajan olevan onnellinen tästä, joten raaskin antaa vaivalla väkerretyn työn lahjaksi. Ehkä täytyy kuitenkin lähteä lankakauppaan ja virkata itsellekin joku samantyylinen, sen verran kiva tästä tuli. Aiemmin virkattu kesälaukku on liian pieni tämänhetkiseen tarpeeseen. Toiset kassinkahvatkin on vielä valmiina odottamassa.. 

2 kommenttia:

  1. Ihan täydellinen! Voi ku jaksais iteki virkata noin ohuella langalla. Tahtoisin tämän tyylisen clutchin. Kerro, jos näitä joskus voi sulta tilata! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tästä tykkään kyllä itekin :) Ihmeen nopeasti tämmösen virkatun palan sai aikaiseksi, kun toinen lanka kulkee tuolla silmukoiden sisällä, niin työ etenee nopeammin, kuin pelkällä yhdellä langalla. Taidan keskittyä tekemään itselle ja lahjoiksi, sen verran vähän on käsityöaikaa tällä hetkellä.

      Poista

Kommentit lämmittävät mieltä, kiitos! :)