10/20/2016

Muovailuvahahommia







Alkuviikon päiväkotipäivien jälkeen päätin, että tänään tehdään jotain kivaa lapsen kanssa kotona. Törmäsin aiemmin itsetehdyn muovailuvahan ohjeeseen ja eilisellä kauppareissulla nappasin kärryyn punaista ja keltaista elintarvikeväriä, kaikki muu tarvittava löytyi jo kotoa. Aamulla sitten keiteltiin taikina valmiiksi ja istuttiin pöytään muovailemaan. Ihan innostuin itsekin pyörittelemään palloja ja matoja tytön riemuksi. Päiväkotiharjoitteluissa olen toki muovaillut, mutta ihana oli keskittyä rauhassa oman lapsen kanssa touhuamaan, etenkin kun toinen oli niin mielissään ja keskittyi ihan täysillä askareisiinsa. Muovailuvaha oli helppo tehdä ja siitä tuli ihan kaupan tuotteita vastaavaa, taatusti teen myöhemminkin uutta jos ja kun tarvitsee. Laitoin säilytykseen ilmatiiviiseen astiaan jääkaappiin, jospa edes hetken pysyisi kuivumatta. 






4 kommenttia:

  1. Ihana blogi! Ehdin jo kommentoida kaukalopussipostaukseen, mutta kun oli niin monta muutakin kommentoimisen arvoista. Selasin kerralla pitkälle viime vuotta... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kun kommentoit ja tykkäät! :) Pitäis itekin olla aktiivisempi tuon muitten blogeihin kommentoinnin suhteen, kun on niin mukava saada jotain palautetta postauksista. :)

      Poista
  2. Onpa ihanan valoisa, värikäs, positiivinen ja sopivasti tavallisen arjen blogi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, että tykkäät! :) Nyt on ollut aika paljon kässäjuttuja, jospa vauvan syntymän myötä taas enemmän arkiasioitakin, niitä itsekin tykkään blogeista lukea.

      Poista

Kommentit lämmittävät mieltä, kiitos! :)