2/13/2017

Sylva -huutis





Facebookissa järjestetään keskiviikkona 15.2 Saumanvara -ompeluryhmän hyväntekeväisyyshuutokauppa Suomen syöpäsairaiden lasten ja nuorten hyväksi. Jo viime syksynä suunnittelin ompelevani jotain hyväntekeväisyyshuutokauppaan, mutta vauva syntyi juuri niihin aikoihin, kun olisi pitänyt postitella ompeluksia, niin en saanut aikaiseksi. Nyt kuitenkin otin itseäni niskasta kiinni ja ompelin syksyllä leikatun hupparin valmiiksi. Ensin emmin jättäisinkö sittenkin itselle, sen jälkeen meinasi itsekriittisyys iskeä, mutta lopulta päätin rohkaistua. Vaaleanpunainen ei oikein ole meidän väri, mutta uskoisin sen iskevän suurimpaan osaan huutajia kuitenkin hyvin. Huppari on n. kokoa 86-92 cm. Tarkemmat tiedot löytyvät Facebook -ryhmästä. Nyt kaikki huutamaan itselle uniikkeja vaatteita ja auttamaan samalla! 

4 kommenttia:

  1. Ihana että jaksoit ommella. Pieni teko,mutta sitäkin suurempi tarkoitus. Sun blogi on mukavaa luettavaa ja ihana että jaksat lapsi arjen keskeltä postata suht.usein. jatka samaan malliin.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tykkäät blogista! Nyt postaustahti on ollut aika hidas, mutta jospa kevään tullen taas saisin kuvattua ompeluita ja muutakin elämää aktiivisemmin. :)

      Poista
  2. Ihana huppari ja harmikseni huomasin vasta nyt! Saako kysyä, millä kaavalla oot tän tehnyt? Mukava on näitä ompeluksia käydä kurkkimassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi! Oon piirtänyt itse aikoinaan kaavan vinovetoketjuiseen jumpsuittiin ja tän sen pohjalta ompelin :) Jujunalta (www.jujuna.fi) löytyy vinovetskarinen kaava, en nyt suoraan muista onko lasten hupparia, mutta jumpsuitin kaava katkaisemalla sellaisen saa ainakin tehtyä.
      Kiva että tykkäät lukea blogiani! :)

      Poista

Kommentit lämmittävät mieltä, kiitos! :)