5/07/2017

Elämän monet sävyt





Elämässä asiat eivät aina mene niin kuin olettaisi. Ensin sairasteltiin pitkään ja sen jälkeen tavallisen arjen pysäytti suru-uutinen veljeni vauvan kuolemasta. Ollaan keskitytty kaikkeen muuhun kuin blogin päivittämiseen. Olen istunut sohvalla enemmän kuin aikoihin, pitänyt lapsia sylissä ja ollut mahdollisimman paljon läheisten kanssa. Elämä kulkee päivä kerrallaan.  

Jo ennen näitä sairasteluputkia ja suru-uutista ompelin lakin, jonka piti olla sopiva vauvalle. Vaan eipä ollut, mutta onneksi mahtui isommalle tytölle. Ja hyvä näin, sillä pihaleikkeihin tarvittiinkin paremmin korvia suojaava hattu, mikä ei olisi ihan talvihattujen kanssa yhtä lämmin. Lippapipon kaavana käytin Noshin ilmaiskaavaa, johon muokkasin itse saumat sivuihin (kangaspala ei riittänyt ilman saumoja..) ja korvaläpät. Vielä kun saisi jonain päivänä aikaiseksi ommella vauvalle samanlaisen, toisesta testiversiosta tuli meinaan puolestaan liian pieni. Aina ei suju ompelun sarallakaan niin kuin luulisi. 

4 kommenttia:

  1. Otan osaa<3, voimia teille kaikille! Pieni enkeli pääsi parempaan kotiin ja odottaa siellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos osanotoista. Näin mekin halutaan ajatella :)

      Poista
  2. Lämmin osanotto!♡
    Kiva,kun jaksoit päivittää blogia surusta huolimatta. Lukemista on kaivattu.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos osanotosta. Ja mukava kuulla, että olet kaivannut lukemista täältä :) pikku hiljaa alkaa olla taas enemmänkin kirjoitettavaa ja kuvailtavaa, kun on saanut vähän elämää raiteilleen.

      Poista

Kommentit lämmittävät mieltä, kiitos! :)