6/21/2017

Kaksin kappalein

 










Montako kuvaa voikaan haluta esitellä kahdesta lähes samanlaisesta mekosta. Aika monta. Pienemmällä tytöllä oli aiemmin vain yksi kesämekko ja viime viikon helteillä aloin kaivata toista. Aiemmin lahjaksi saatu oli kivanmallinen, joten sen pohjalta leikkelin kankaat - samalla heti kaksin kappalein, kun halusin ommella vauvamuistamiseksi tuttavan tytölle jotain söpöä. Keltaisilla väreillä omalle vauvalle, sinisillä lahjaksi. Anopin nepparivarastosta löytyi aiemmin ihania kantaneppareita, lahjamekkoon laitoin sellaisen vielä vaaleanpunaisena, aika ihana lisä sekin. Pisarahalkio oli kivan helppo ja kaunis tapa saada pääntie aukeamaan riittävästi pukemista varten. Ihanaa ehtiä taas vähän ommella lapsille, kun mies on kesälomalla. 

Ja tuo meidän kohta kahdeksankuinen, voi sitä. Konttaa vauhdilla, seisoo ja istuu onnessaan lelulaatikolla. Ja viihtyy, just nyt paremmin kuin ikinä tähän mennessä. Hihkuu onnesta nähdessään isosiskon, äitin tai iskän. Tarttuu kaulasta, kun ottaa syliin. Ihana! <3

Mobiiliversiossa on ilmeisesti ollut jotain häikkää kuvien kokojen suhteen, näyttääkö nyt normaalilta? 

2 kommenttia:

  1. Ihania mekkoja.:) hiukan v on kasvanu! Pikkuserkku on jääny taidoissa jälkeen, vasta ryömii ite.:D istuu ku laittaa istumaa ja osaa tulla kyllä pois. Pitäis nähä joku päivä!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) taidoiltaan iso, kooltaan mini 😅 painaa nyt 6,5 kg vasta. Ens viikolla vois yrittää :)

      Poista

Kommentit lämmittävät mieltä, kiitos! :)