6/28/2017

Lämmikettä kesään








Pienestä koostaan huolimatta meidän vauvan jumppikset olivat jääneet kaikki pieniksi. Koska Suomen kesä on tunnettu vaihtelevista sääolosuhteista, päätin ommella uuden isomman. Tämä Kangaskapinan ohut sinappinen joustocollege huuteli mulle Jyväskylän kädentaitomessuilla keväällä ja päätyikin ostoskassiin. Jumppikseen juuri sopivan.joustavaa ja mukavan paksuista. Vetoketju löytyi anopin kätköistä ja siihen sopivan sävyistä kangasta pilalle menneestä taskumekkoprojektista, joten jumppis sai taskutkin. Ompelemaan lähdin ystävän kanssa Kansalaisopiston Käsityöneuvontaan, ihana tapa viettää omaa aikaa ilman lapsia. Harmi vain, että olin leikannut jumppiksen ihan liian leveänä, niin kotona jouduin lopulta purkamaan lähes koko tekeleen osiin. Takasauma pelasti paljon, samoin vetoketjun reunoista kavensin vähän. Onneksi jaksoin purkaa, tätä on nyt käytetty jo ahkerasti niin puistossa kuin päiväunilla. 

2 kommenttia:

  1. Tähän kesään on tosiaan lämmikettä kaivattu :/ Mutta hei, onpa syytä ommella tommonen ihana jumppis! Mikä siinä on kaavana? Hauskan näkönen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinpä, pitää ottaa kaikki mahdollisuudet kylmyydestä irti :D Kaava on mun ite piirtämä, mutta suurin piirtein siis joku baggymallinen housukaava haarapalalla yhdistettynä aika slimmiin yläosaan. Takana tässä on sauma, kun alunperin leikkasin kappaleet ihan liian leveinä ja jouduin kaventamaan, mutta ilman saumaakin siis saisi kun ei mitenkään ylöspäin kapeneva ole. Tykkään mallista itekin, tällä kertaa tuli jotenkin vielä kivempi kun yleensä vaikka samalla kaavalla oon muka jo monta tehnyt :D

      Poista

Kommentit lämmittävät mieltä, kiitos! :)