12/11/2015

Yllätyslahja, blogin sadas teksti ja arvonta





Joulukarkit, vauva ja värikäs. Näistä vinkeistä päädyin tällaiseen lahjaan. Vinoraitakankaan voitin muutama vuosi sitten Verson puodin kangasarvonnassa, resorin jämiä oli juuri passelisti ja joulukarkkeja teki itselläkin mieli. Kauppaan siis mars ja tottakai omia lemppareita pätkiksiä mukaan. Hyvällä syyllä sain itsellekin ostaa.. Aluksi ajattelin tehdä housut, mutta kun kangaspaloja oli vielä, niin pakkohan oli kaveriksi muutakin ommella. Oli mukavaa miettiä ommellessa, kuinka toinen mahtaakaan ilahtua lahjasta. Tai toivottavasti ilahtuu. Jotenkin olen vaan varma, että ilahtuu. Raapimisenestotumpuista meillä oli ainakin pulaa. Ja ihania pipojakaan ei voi olla liikaa. Tämän kertainen yksilö on matkittu Kärppä -piposta, jonka malli on tosi söpö pikkusen päässä. Kaikki kokoa vastasyntynyt. 

Perustin tämän blogin inttiajan yksinäisyyttä vähentämään. Tai ainakin tekemistä lisäämään. Tavoite on täyttynyt, mutta kuulemani mukaan tästä on ollut iloa muillekin. Olispa kiva kuulla, mistä täällä tykkäätte eniten. Kirjoitelkaahan kommenttilootaan, niin arvon jollekin samaan tyyliin yllärilahjan kuin tämä tässä esitelty. Eli siis muutama asia, mistä itse pitää joko täällä blogissa tai muutenkin, lasten vai aikuisten jutuista ja voi mainita jos joku kangas on jäänyt erityisesti mieltä sykähdyttämään. Arvonta aika alkaa nyt ja päättyy keskiviikkona 16.12 klo 18, jotta ehdin vielä ennen joulua ompelemaan ja postittamaan. Niin ja jättäkäähän tunnistettava nimimerkki ja sähköpostiosoite, että saan yhteyden. Onnea arvontaan! 

18 kommenttia:

  1. Tykkään blogistasi iloisten kuvien ja suloisten ompelusten vuoksi ja tottakai kuopukseni ikätoverin kasvu ja kehitys kiinnostaa! ❤

    VastaaPoista
  2. Siksi että sä olet <3 ja tää blogi on just niin sun olonen ja näkönen :D

    VastaaPoista
  3. Tykkään kaikesta tässä blogissa! Tekstit ja kuvat kertovat tavallisesta arjesta ja tunnelma on iloinen. Tyttäresi on hurjan suloinen ja ompeluksiasi ei voi kuin ihailla. Joka päivä tämä blogi on käytävä tsekkaamassa siltä varalta, että olet postannut jotakin uutta.:--)

    VastaaPoista
  4. On ihana lukea ystäväperheen arjesta, kun ei voida arjessa kohdata 300 välillä olevan kilometrin takia. ❤️

    VastaaPoista
  5. Pikku A on luonnonreissuilla ollut sydäntä lämmittävä

    VastaaPoista
  6. Ihanaa elämän makuista arkea ja kauniita käsitöitä! 😊

    VastaaPoista
  7. Niin kivoja juttuja teet! Mukava käydä kurkkimassa, kun itellä ei aika ja taidotkaan riitä :) suunnitelmia kyllä on mutta tämänhetkinen arki vie niin paljon aikaa ja energiaa, että pikkuaskartelut on nyt in! :)

    Tätä on ollu mukava seurata! Kuulumisiakin on ollut kiva käydä kurkkimassa! Onhan meillä vuosi saman katon alla takana, vaikka yhteyttä ei ookkaan tullu pidettyä! :) - Kepa (kerttu_m@hotmail.com)

    VastaaPoista
  8. Mukava lukea ompeluksista; asia jota itse ei osaa tehdä yhtään. Tykkään muutenkin lueskella sellaisia tavallisen arjen makuisia blogeja. syvalta.sanna@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Kuulumisia mukava lukea ja käsitöitä ihailla :) tykkään blogista, se on ihan sinua!:)<3 henna.lohi@hotmail.com

    VastaaPoista
  10. Tykkään lukea tätä erityisesti aina kun laittelen lapsukaisia päiväunille. :) Niin Inkan näkönen blogi tämä kyllä on!! Ihana! laura.hintsala@hotmail.com

    VastaaPoista
  11. Ihanan iloinen ja valoisa blogi! :)

    VastaaPoista
  12. Iloisia,värikkäitä kuvia. Kiva tyyli kertoa. Nättejä ompeluksia.

    VastaaPoista
  13. Sun käsityöt saa omatkin kädet syyhyämään että pitäisi päästä jtn tekemään. Ja niin hyvälle mielelle tulee kun näitä lukee! :)
    Laura Häyrynen

    VastaaPoista
  14. Sun blogi on kivaa lukemista päikkäriaikaan, luen kyllä joka jutun, oli sisutusta, ompelua tai vauva-asiaa. :) Kaikki siis uppoaa! Tätä blogia vois kuvailla sanoilla värikäs, rento, ihanan tavallinen & hyväntuulinen.
    koskelohanna@gmail.com

    VastaaPoista
  15. Blogissasi on niin positiivinen tunnelma :) Tykkään arkisista jutuista.

    leoka (å) hotmail.fi

    VastaaPoista
  16. Löysin tänne sattumalta toisen blogin kautta joskus :) Käsityöt kiinnostaa eniten ja tuunailu. Kirjoitat hyvin ja kuvat on hienoja!

    -Henna K-

    VastaaPoista
  17. Oon itsekki kiinnostunut ompelusta. Kuhan vaan sais aikaseksi. Käyn ihailemassa sun ompeluksia. Niissä on usein kaunis kuosi. :) pikkumyy89@live.com

    VastaaPoista
  18. Jaiks, yritin kommentoida väärällä profiililla, liekkö katosi jonnekin se kommentti...mutta siis mähän just vasta hyppäsin mukaan, mutta mä tykkään sekä aikuisten että lasten jutuista (ylläri :D ) ja noin niinkun muutenkin on aina kiva seurata samassa elämäntilanteessa olevia :D

    VastaaPoista

Kommentit lämmittävät mieltä, kiitos! :)