8/16/2015









Ohjelmantäyteinen viikko kohta takana. Kamerasta oli akku lopussa, niin kuvia meidän tekemisistä ei tällä kertaa ole. Maanantaina käytiin uudessa lähikirjastossa tulostamassa kaavat edellisestä postauksessa näkyneeseen syöttytuolin pehmusteeseen ja samalla sattui silmiin Virkkuri. Sen lainasin ja kannatti! Uutta inspistä löytyi kesken jääneeseen siksak-mattoon. Olin pitkään miettinyt, jaksanko kuitenkaan tuota siksakkia tehdä loppuun tai että riittäkö kude niin pitkään mattoon kuin haaveilin. Kuusikulmainen matto innosti niin paljon että eilen illalla vauvan jo nukkuessa yöunia alkoi koukku heilua. Moneen otteeseen aloin ja purin, ohje oli aika hankalaselkoinen. Vieläkään en tiedä, teenkö ohjeen mukaan, mutta toimii näin ainakin. Saa nähdä kuinka pitkälle tässä matossa pääsen. Tämä on ainakin helppo lopettaa siinä vaiheessa kun villakude loppuu. Joko iso olohuoneen matto tai kiikkustuoliin alle pienempi.
Tiistaina me puolestaan haettiin meille pakastearkku ja keskiviikko sain sinne mustikoita täytteeksi. Torstai oli neuvolapäivä ja illalla muutamia naisia kylässä. Paistettiin lettuja ja nautittiin toistemme seurasta. Perjantaina oltiin kaupungilla kulkemassa, mitään ei tällä kertaa ostettu, kunhan aikaa kulutettiin. Virkkauksen lisäksi eilen laitoin mansikoita soseeksi ja pakkaseen. Kaikennäköistä sitä on touhuttu. Ja onhan tuo aika kulunut ihmeen nopeaa, vaikka mies olikin jälleen koko viikon pois kotoa. 
Nyt on vauvaraukka vähän kipeenä, liekö rokotuksista saanut oireita vaiko ihan tautia pukkaa. Joka tapauksessa ollaan neljän seinän sisällä kotona ja vaikka virkataan jos ei muuta keksitä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit lämmittävät mieltä, kiitos! :)