10/30/2015







Toisinaan elämä on keskeneräisiä töitä, keräämättömiä leluja, tiskaamattomia tiskejä, viikkaamattomia pyykkejä. Ulkona harmaus ja sisälläkin vähän ankeus tai ainakin tekemättömyys siitä syystä. On mieluummin leivottu mutakakkua, kutsuttu ystäviä kylään ja keitetty teetä kuin välitetty kaikesta odottavasta tekemisestä. Käyty kirppareilla tekemässä löytöjä ja eletty tavallista elämää. Mies on lomalla ja minä koulun penkillä ruotsia opiskelemassa muutamana päivänä viikossa. Ihanaa vaihtelua arkeen se. Ja on edes aloitettu uusia ompeluksia, vaikka edellisetkään eivät ole valmiina. Jospa päivänä jonakin saisin jotain valmiiksikin. Kenties tänään tai huomenna. Aamu-ulkoilu ainakin piristi niin että jaksoin tähän koneelle istahtaa kuvien kera.

4 kommenttia:

  1. Just näin! Ei saa liikoja ressata sotkusta tai to do-listasta! "Elämisen taito on maailman kaunein taito." Tsemppiä ruotsin opiskeluun ja jaksamista arkeen! Terkkuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä on kyllä hyvä pysähtyä ja olla tekemättä liikoja :) etenkin tämmösenä harmaana syksyaikana :) Hyvä muistutus tuo lause mulle! Kiitos!

      Poista
  2. Hyvä, pääsit kurssille! :) ja kiitos viimeisestä, oli ihana nähdä teitä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneks tosiaan! On kyllä mukava käydä välillä pois kotoa, vaikka vaan koulussa mutta kuitenkin. Kiitos sulle, kun jaksoit tulla! :)

      Poista

Kommentit lämmittävät mieltä, kiitos! :)