12/29/2018

Terveisiä hiljaisuudesta!

Syksy on hujahtanut vauhdilla ja nyt joululomasta nauttiessani muistin yhtäkkiä nämä Tampereen käsityömessu -reissulla ystävän kanssa kuvatut huivi ja pipo kuvat! Vaikka täällä blogissa ei ole näkynyt mitään elämää käsityörintamalla koko syksynä, etenkin lankojen ja puikkojen parissa olen iltoja viettänyt. Ompeluun tuntuvat arki-illat olevan liian lyhyitä ja väsähtäneitä, mutta aina pari kerrosta jaksaa neuloa lasten mentyä nukkumaan. Kunnon kameralla kuvaamiseen (milloinkohan viimeksi ollut akussa edes virtaa?), kuvien muokkaamiseen tai tekstien kirjoittamiseen en ole raaskinut käsityöaikaani käyttää. Vielä toivon, että keväällä valon lisääntyessä jaksaisin hiukan panostaa tähänkin puoleen, mutta mitään stressiä en aio tästä itselleni ottaa. 

Kesän neulefestareilta ostin langan ihanaan Woodsy -pipoon lankakauppa Lentävän lapasen pisteeltä. Neuloin keväällä jo yhden Woodsyn, mutta se päätyi isommalle tytöistä oltuaan minulle liian pieni. Tästä tuli täydellinen! Lanka on ihana, ei kutita yhtään, on ihanan pehmeä, mutta kuitenkin villainen. Koko juuri sopiva ja värittömyyskin todella kiva muiden värikkäiden asusteiden kaverina. Tykkään! 

Syksyllä ostimme messuystäväni kanssa lankakauppa Titityy yllätyslankapaketin, jonka jaoimme, kummallekin yksi yllärilankavyyhti. Kuvittelin saavani jonkun syksyisen tumman langan, mikä sopisi hyvin omiin väreihini, mutta värjärit yllättivät ja järkyttivätkin vähän vaaleanpunasävyisellä melankolisella vyyhdillä. Mietin, mihin ihmeeseen tämän kalliin ja ei niin mieluisan langan käyttäisin. Sopivasti neulepodcast Villapesuohjelman naiset olivat suunnitelleet Villapesuraidat -huivin, johon päätin tuhlata tämän yhdessä sinapinkeltaisen Arvetan kanssa. Ja tulipa tästä vaaleanpunaisesta lankajärkytyksestä varsin mieluisa käyttöhuivi! Näillä syksyisillä kuvilla toivotan teille hyvää uutta vuotta! 


Mistä: Soft Donegal Lentävästä lapasesta yksi 50 g kerä riitti tähän pipoon
Miten: 3,5 pyöröpuikoilla

Mistä: Hedgehod Fibresin yllätyslanka ja Arvetta Classic 
Miten: 4 pyöröillä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit lämmittävät mieltä, kiitos! :)