12/21/2015









Ihana loma on alkanut. Ei voi sanoa arjeksi, kun ollaan kaikki kotona kokoajan. Tyttö on ollut kuumeessa, mutta silti ihmeen tyytyväinen ja reipas. Haluaa taapertaa ympäri kotia lainakärryillä. Vuoroin toinen kääntää kärryt ympäri olohuoneen päässä, toinen keittiössä. Mies on tullut kotiin. Sen tietää siitä, kun saa valmista ja hyvää ruokaa joka päivä. On myös ihmeen paljon aikaa tehdä kaikkia omia juttuja keskellä päivääkin eikä vain yömyöhään.
Vihdoin valmistui jo kesällä aloitettu mekkobody. Vastusteli ja huolella. Helma tuli vähän liian alas ja ensin kantit oli aivan mutkalla, kun ompelin huonolla resosilla. Ihme kyllä meni vielä päälle. Onhan se vähän kinttana ja kesähepene näille säille lyhyine hihoineen. Taitaa päätyä odottamaan, josko joku kaveri saisi tyttövauvan ja tämä voisi lähteä vauvalahjaksi. 
Kärrykuvissa jalassa potkarit, mitkä ompelin jo ennen vauvan syntymää. Joinakin päivinä tykkään kankaasta, toisina en. Piparinleipomispäivänä nämä näyttivät ihanan piparisilta ja puettiin päälle. Kokoa 62 cm, mutta vielä ne justiinsa mahtuu. 

2 kommenttia:

Kommentit lämmittävät mieltä, kiitos! :)