4/15/2016

Kevätvaatteet käyttöön!








Ihana kevätpäivä! Muutamien kylmien päivien jälkeen takapihan 20 astetta tuntui kovin lämpimältä. Päästiin sopivasti kokeilemaan eilen postista pyöräillen (!) hakemaani välikausihaalaria. Olin haaveillut tästä H&M:n kuorihaalarista jonkin aikaa ja vihdoin monien sattumusten jälkeen meillä on se! Kertaalleen olin jo tilaamassa haalaria, mutta kun olin saanut tunnukset luotua, se olikin kokonaan loppuunmyyty. Tämän jälkeen ehdin jo kysellä äidiltä, voisiko hän käydä Helsingin liikkeistä kyselemässä ja hän kävikin, mutta möivät eioota. Pari päivää tämän jälkeen kävin lastentarvikekirppiksellä ja olin jo ostamassa ihankivaa haalaria parilla eurolla, mutta jätin kuitenkin rekkiin. Kirppikseltä kotiuduttuani menin jälleen katsastamaan H&M:n nettikaupan tilannetta ja sieltä sattuikin löytymään juuri oikean kokoinen haalari. Äkkiä ostoskoriin ja tilaamaan! Onneksi oli laskuvaihtoehto, niin ei tarvinnut alkaa etsimään nettipankkitunnuksia jne. Että sellainen tarina tällä haalarilla! 

Haalarin kaveriksi ompelin kevätpipot, joita pystyy pitämään ilman kypärämyssyä. Keltavalkoinen on joustofroteena, mustavalkoinen trikoota. Vuorina kummassakin joustocollegea niin pysyy pikkuiset korvat lämpiminä. Kaavana käytin Nosh:n lippapipon ilmaiskaavaa, kokoa 6-24 kk. Korkeudeltaan oli hyvä, leveydestä olin noin 1,5 cm pois, kun ei pysynyt ensimmäinen testiversio päässä.  

Ja hei, huomatkaa miten hieno mopo meidän tytöllä on! Oikeen kultaisilla vanteilla! Kelpaa tällä mummin ja ukin antamalla synttärilahjalla kesällä huristella. Kunnon pörinä kuuluukin kun tyttö mopon selkään kiipeää. Aurinkolasit ei tällä lapsella kovin kauan päässä pysy, pitäisköhän viritellä joku narusysteemi, ettei sekunnissa nykisi pois. 

6 kommenttia:

  1. Mahtava juttu että löysit sen puvun. Jäi vähän mummiakin asia harmittamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin! Onneksi löytyi ja just oikea kokokin :)

      Poista
  2. Kiva puku ja aivan valloittava tyttö!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja ihan huippu hinta-laatusuhde niin mikäs sen parempaa! :)

      Poista

Kommentit lämmittävät mieltä, kiitos! :)