6/23/2016

Huppari nahkataskuilla


Akuuttiin hupparipulaan leikkasin ja ompelin paksusta collegesta jumpsuitin kaavaa hyödyntäen tällaisen. Vähän liikaa olin leikatessa varannut väljyyttä, mutta saksia käyttäen hupparista tuli kuitenkin just passelin kokonen. Huppua ommellessa muistin, että mullahan on jäljellä vaunuverhojen tekeleistä jääneitä liian pieniä sirkkoja ja päätin ihan niin reippaaksi heittäytyä, että nauhakujan ompelin ja muistin, että laukkuprojektin nahkaista olkahihnaa saksiessani pienemmäksi säästin kapean nahkasoiron. Sitä sitten kokeilemaan nauhaksi ja just sopiva se olikin tähän huppariin! 



Vetoketju on viime kesän Karnaluksin ostoksia, toisiksi viimeinen laatuaan. Alkaa olla siis uuden reissun paikka? Lopulta nauhat kaipasivat lisää nahkaa kavereikseen ja samaisesta nahkalaukusta hyödynsin jälleen paloja taskuiksi. Ompelin taskut kiinni miehustaan nahan alkuperäisiä ompeleita pitkin, niin reunat on jo valmiiksi ihanan kuluneen näköiset. Vielä ompelumerkki taskuun ja ai että! 


Tuli aika ihana! Ja hauskaa, että alkaessani ompelemaan, en yhtään tiennyt minkälaisen aion tehdä. Kannatti olla suunnittelematta liikoja. Ja voi hyvänen aika kun tuo mun lapsi näyttää isolta! 




Näitä kuvia katsoessa ja valitessani hoksasin, että kaikki päällä olevat vaatteet on mun ite tekemiä, hupparin alla oleva bodykin. Kengät on sentään kirpparilöydöt. Kyllä kelpaa tällä hupparilla kylille lähteä. 

8 kommenttia:

  1. Oumaigaad miten ihana ❤️❤️ Just tuli tarve nahalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 mulla kans iskeny tarve lisänahalle :D

      Poista
  2. Pakko vielä tännekin kommentoida että on kyllä aivan kertakaikkisen upea huppari!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska kun kommentoit! :) On tää vaan niin <3 ja hyvä ollut käytössä!

      Poista
  3. Onpa hieno! Ja uus reissu ehdottomasti. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäis kyllä tehdä! Alkaa olla langatkin jo vähissä.. :D

      Poista
  4. Mahtava, niin tyylikäs huppari! Nuo on ihan parhaita projekteja kun ajatus lentää ja vaate muotoutuu siinä tehdessä 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään myös! Yleensä sillon tulee kivoimmat lopputuloksetkin :)

      Poista

Kommentit lämmittävät mieltä, kiitos! :)