5/28/2015





Edellisestä kunnon ompelukerrasta olikin jo aikaa! Tällä kertaa innoistuin jumpsuitin kaavoittamisesta ja halusin kokeilla osaanko muokata aiemmasta jumpsuitista vinovetskarisen Gugguun tyyliin. Vinoa vetskaria halusin kokeilla, kun edellisen jumpsuitin kaulan alle tuleva vetoketju tuntuu välillä painuvan vauvan kaulamakkaroiden väliin ilkeästi. Tämän huppu myös suojaa kaulaa paremmin.  Taskuja en jaksanut alkaa väkertämään, kun ei näin pienellä ole niille oikein käyttöä. Vinossa vetskarissakin oli kotipäivään sopivasti haastetta. Kankaana käytin tytön mummolta saamaani collegea, kiitos siitä! Hupussa on vuorina siksaks-trikoota. Vetoketju on ammoinen kirpputoriostos, resorit Kestovaippakaupasta. Ompeluapulaisena istui tyytyväisenä sitterissä ja välissä nukkui päiväunia niin mikäs siinä oli ommellessa. Saumuri toki temppuili niin kuin aina, mutta valmiiksi sain jumppiksen. Vauva tuntuu tyytyväiseltä uuteen asuunsa, ollut yöunilla jo seitsemästä asti. Ja tämä äiti vähän kauhulla ajattelee huomisaamua, se aamu kun voi olla edessä jo viideltä yöllä. Vaan toivon mukaan päivän valvominen olisi vain väsyttänyt pientä tyttöä. 

(Tuon punaisen värin kuvaaminen on sitten vaan maailman vaikeinta - toisissa kuvissa näyttää punaiselta, toisissa pinkiltä.. Oisko kellään vinkkejä millä sais todelliset värit kuviin?)





10 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Mä tykkään kyllä kans! Oli pakko kokeilla tätä, vaikka just maanantaina sanoin että on varmaan aika vaikee.. Otakko ens kerralla nämä kaavat mukaan? :D

      Poista
    2. Otan :D mietin just että pitäskö säästää kangas tuohon kaavaan... ;)

      Poista
    3. Oliko se sun kangas trikoot vai kollaria? Mä arvelisin että kollari toimii tässä paremmin ni pysyy kaulus kuosissaan :) kahellekin on tarvetta ;) kirjottelin ompeluohjeenkin muistiin :)

      Poista
  2. ihana!:) oisko innostusta tehä oliverille samanlainen?:) erivärisenä toki.:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisin mä kyllä tehäkin! Tulkaapa kylään joku päivä ni kokeillaan onko sopiva vai pitäskö vähän isontaa kaavaa :)

      Poista
  3. varmaan täytyy isontaa. nähelläänpä ens viikolla.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me ollaan ens viikko mökillä mut sit seuraavalla?

      Poista
    2. Me ollaan sit taas mökillä.:D mutta sen jälkeen.:)

      Poista
    3. Haha mä kuulinki! Katellaampa sitte! :)

      Poista

Kommentit lämmittävät mieltä, kiitos! :)