5/23/2015











Kuluneella viikolla on ihmetelty ilta-auringon paistetta, vaihtelevia säitä, muurahaisia ja hämähäkkejä, titityyn lentoa, yritetty juosta lintuja kiinni, kuunneltu sateen ropinaa, työnnelty rattaita puistoon ja takaisin, nähty ystävää lasten kanssa. Ostettu kotiin auringonkukka tuomaan iloa arkipäiviin. Nautittu rauhallisista iltahetkistä vauvan kanssa kahden muiden mentyä nukkumaan. Kerätty kiviä ja kuljettu kumppareissa. Siivottu monen monta kertaa nukkeleikkejä ja autoja, dubloja ja kirjoja. On ollut rikas ja kiireinen viikko. Yhden oman ja neljän hoitolapsen kanssa. Vauva on ollut kuin unelma, nukkunut ja syönyt. Hoitolapsen sanoin: "Ei se itke ollenkaan,. kun se vaan nauraa kokoajan." 

2 kommenttia:

  1. Niin ihana tämä sinun blogi<3 putkeen piti kaikki postaukset lukea! Aamulla sitten väsyttää kun neuvolaan riennetään... :D jään kyllä seuraamaan.
    Ps. Mukavia mummoja sulla naapurina! Heti arvasivat keneltä ollaan tulossa kun autolle käveltiin. Aiotaan törmätä niiden kanssa uudestaankin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 sama ongelma monesti ku innostuu jostain muusta blogista :D Meiän talon mummot on kyllä ihania! Tervetuloa uudestaan niin törmäätte niihinkin :)

      Poista

Kommentit lämmittävät mieltä, kiitos! :)