9/15/2015











Tämä äiti on sairastanut sitkeää flunssaa ja ehtinyt tympääntyä samoihin seiniin, joita katselee päivät pitkät. Ensin teippaantui kortteja seinälle Tigerin ihanilla teipeillä. Sitten kääntyi keittiön verho kapaksi, noin vaan puoliksi taitettuna, kun ei raaski leikata kangasta kahtia. Viimeisimpänä lähti eteisestä pystynaulakko, vuokranantajan tänne jättämä. Tilalle tuli mummolasta saatu metalliputki. Kiinnittyi seinässä valmiina oleviin reikiin, joihin ruuvarin koukut, nekin kaapista löytyneet edellisen asukkaan jäljiltä. Vielä Tigerin metallihenkarit, huimat 4 euroa maksoivat nämä kymmenen mitkä tähän mahtuivat. Lähes ilmaista ja miten piristävää arkisiin päiviin. Tuo tilaa eteiseen ja näyttääkin kivalta. Tämä täti tykkää!


6 kommenttia:

  1. Tosi kivan näköistä kotonasi! Tuo naulakko tuo kyllä kivasti avaran fiiliksen, voisi itsekin moisen toteuttaa.:--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Suosittelen, oli muutaman minuutin projekti kun kaikki tarpeet oli kasassa :)

      Poista
  2. Teillä on niin ihanan kodikasta ja niin sun näköistä! Ja sulla kun tuntuu noita ideoita ja visioita olevan joka lähtöön.
    Täälä just ite parhaillaan mietin, että mitä muutosta tänne meille vois tehdä ja yritän pohtia ideoita, katotaan saanko mtn aikaseks.:D

    T: Linda

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä ideoita on vähän liikaakin, ei kerkii kaikkea toteuttaa, kun tuleekin jo seuraava asia mieleen :D ja yhtä kohtaa ku muuttaa ni seuraavaaki tekee mieli.. loputon kierre :D sisustuslehtiä ja blogeja ku lukee ni saa kyllä hyviä ideoita!

      Poista
  3. Onpa teillä kaunista ja harmonista. Minä en tiedä mitä on tapahtumassa. Tykkäsin aiemmin oikein kirjavasta pitkätossu-tyylistä, mutta nyt tuntuu että sellainen kuuluu leikkihuoneeseen ja muuten kaipaan harmoniaa ja valoa. Keltainen ja harmaa käy tosi kivasti yhteen. Tsemppiä sairasteluun, täällä kohtalotoveri huhuilee..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kuvat kyllä ehkä vähän hämäävät, kun ei näy kokonaisuus niin kovin hyvin. Mulla vaihtelee erilaiset sisustuskaudet, välillä kaipaan yksinkertaista ja välillä puolestaan väriä. Ja toki uusi asunto vaikuttaa kiinteillä elementeillään sisustukseen, entisen vaaleenpunaset kaapit toi jo valmiiksi pitkätossu-oloa. Ja ehkä se on juuri tuo, kun on enemmän lasten tavaraa, mikä on yleensä värikästä, niin tuntuu että muu saa olla aika rauhallista. Tsemppiä sinnekin sairastamiseen, meillä aletaan olla jo voitettu tämä tauti!

      Poista

Kommentit lämmittävät mieltä, kiitos! :)