1/14/2016












Vihdoin on valoa ottaa edes muutama hassu kuva sisältä. Meillä tavarat vaihtaa paikkojaan harva se päivä. Vanhan ruokapöydän kohtalo oli ensin joutua varastoon säilytykseen, mutta kuljetusta sinne odotellessa keksinkin, että tietokone on aika nostaa korkeammalla, tyttö kun ylettyi jo matalalla pöydällä painelemaan näppäimiä. Pikkuinen ompelupöytä sen sijaan sai väistyä säilytykseen ja muijakankainen päätyi siis takaisin töihin. Kannattava vaihto, nyt voin kirjotella tännekin saamatta niskoja kramppaamaan ja jumittumaan totaalisesti. Entisaikoina ei oo taidettu ajatella kovin paljon ompelijoiden niskaraukkoja. Samalla kun poistui ompelupöytä, tuli myös tarve kaiken pienen sälän säilytystilalle ja siihen tarkoitukseen päällystin jälleen kenkälaatikon lahjapaperilla. 
Joulu on väistynyt tästä kodista, kuusi siirrettiin pihan puolelle ja sohvalle vaihtuivat tyynynpäälliset. Jonain päivänä olisi lastenhuone ihana, mutta vielä on lelut olohuoneessa ja leikitkin siellä. Ihan näppäräähän se on, kun voi vahtia pientä leikkijää omien touhujenkin aikana. Ja oon sellaistakin kuullut, että vaikka olisi lastenhuone niin lelut kulkeutuu kuitenkin sinne missä aikuiset. Että ehkä ei kiirehditä lisää huoneita etsimään. 


2 kommenttia:

  1. Niinhän se on. Kun yhden asian siirrät tai muutat, alkaa lumipalloefekti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no kyllä! Joskus pitäis varmaan olla siirtämättä ensimmäistä, kun sitten ei saa miele hetken rauhaa ennen kun kaikki on paikoillaan..

      Poista

Kommentit lämmittävät mieltä, kiitos! :)