8/26/2016

Vauvalle vuoritettu jumpsuit ja rusettihousut







Huh! Vihdoin nämä on valmiina ja kuvattuina! Jumppis odotti ensin vetskaria ja sen jälkeen aivot vinksallaan ompelin sitä monta tuntia. Koskaan aiemmin en ollut tehnyt vuoritettua jumppista vinolla vetskarilla, joten ajattelua se vaati enemmän kuin mikään muu ompelus pitkään aikaan. Pala palalta yhdistelin vuorotellen vuoria ja päällistä, kunnes lopussa huomasin, että vetoketju on ommeltu liian alas asti kiinni vuoriin, minkä takia en olisi saanut enää vuoria ja päällistä haarasaumasta erilleen. Ratkoin siis parin sentin verran ja onnistuin suunnitelmassani. Resoreista en jaksanut kikkailla saumoja piiloon, vaan ompelin ne viimeisenä ja niin että vuori ja päällinen kiinnittyvät samaan aikaan. Aiemmista jumppiksista oppineena lisäsin hupun kietaisukohtiin nepparit, niin ettei kaulus lörpätä liian avonaisena. Ensi kerralla taidan yrittää ommella vetoketjun ihan hupun saumaan asti, niin pysyy vielä paremmin kaulus paikoillaan. Tein tämän jumppiksen koossa 56 cm, toivottavasti vastaa edes suunnilleen sitä niin ehditään käyttää tätä ennen talvisäitä vaunuhaalarina. Kokolapun painoin Tigerista ostetulla leimasimella. Jumppiksen päällikangas on Elvelyckanin trikoota ja vuorina on joustocollege, ihanan pehmoinen vaate pienelle vauvalle. 

Housut on myös Elvelyckania. Muokkasin Muitaihania -housukaavasta tämmöisen edestä väljemmän laskosmallin ja lisäsin vyötärökaitaleen sivusaumojen väliin nauhat rusettia varten. Tuli aika söpöt! Housut vastaa n. kokoa 62 cm. Nyt vaan odotellaan käyttäjää näille! Tyttövaatteita nämäkin, saa nähdä saadaanko käyttäjä vai löytävätkö nämä lahjaksi kavereitten vauvoille. 

4 kommenttia:

  1. Aivan ihania vaatteita!!

    VastaaPoista
  2. Ihanat housut!�� jos meille syntyy tyttö niin voisin tilata tuommmoset. Jos jaksat vielä sit ommella..:)-milja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan samanlaisia en ehkä haluu tehdä, mutta jostain toisesta kankaasta voin kyllä :) Katotaanpa miltä tilanne näyttää sitten :)

      Poista

Kommentit lämmittävät mieltä, kiitos! :)