9/01/2016

Meidän syksy











Lähdettiin eilen ottamaan kuvia tytön päivän vaatteista, kun aurinko paistoi ja oli ihanan lämminkin. Syksyllä 2014 Lontoosta tuliaisena ostetut Vansit ovat vihdoin käyttökokoiset, seurana Marimekon mekko ja Popin sukkahousut (kumpainenkin kirpputorilöytöjä). Jotenkin niin täydelliset värit tällaiseen syksypäivään. Tyttö tykkää pihlajanmarjoista, ruokapöydässä istuessaankin alkaa välillä osoittelemaan ikkunasta puuhun ja haluaisi marjoja. Syödä en oikeen uskalla antaa, mutta haluaa edes irroitella tertuista. 

Eilen oltiin viimeistä päivää tutustumassa päiväkotiin, tänään jäi lapsi jo yksin aamu-ulkoilun ajaksi. Onneksi koulu alkaa vasta viikon päästä, niin voidaan aloittaa lyhyillä hoitopätkillä. Jospa saisin muutamat tutkimusopinnot vielä valmiiksi ennen vauvan syntymää, niin myöhemmin olisi helpompi jatkaa koulujuttujen parissa. Läsnäoloa on nyt vain vähän, saadaan nauttia rauhallisesta kotielostakin ja syksyn päivistä. 

6 kommenttia:

  1. Söpöt kengät ja koko neiti<3 ihanaa syksyä sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kengät on kyllä kivat, onneksi mies halusi ne aikanaan ostaa :) Samoin sullekin!

      Poista
  2. Ihanat vaatteet Alvalla! Oispa kiva nähdä teitä :))

    -sirja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän me saada reissu sinne järjestettyä! :)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Eikö ookin, niin täydelliset syksyvärit! :) Välillä tuntuu, ettei vaatteille löydy kivoja pareja kaapista, mutta nyt kyllä osu täydelliset sävyt :)

      Poista

Kommentit lämmittävät mieltä, kiitos! :)