3/14/2015








Hän on täällä! Pitkä odotus palkittiin vihdoin tämän viikon alussa ihanalla, pikkuruisella tytöllä. Ihmettelemme ja ihastelemme suurta pientä ihmettä. Vielä vauva on pääosin syönyt ja nukkunut ja hyvin onkin nukkunut - välillä äiti jo meinaa epäillä onko lapsella jokin hätänä, kun unet vaan jatkuvat.. niin siinä käy, kun on tottunut itkuisia lapsia hoitamaan. Elämä vauvan kanssa tuntuu tutulta, ihan kuin hän olisi ollut täällä jo paljon kauemman aikaa. 

Sairaalasta saimme mukaamme suloiset villasukat, tumput ja myssyn. Kiitos niille, jotka lahjoittavat neulomuksiaan tuoreille ihmistaimille. Myös rattaat ja turvakaukalo on nyt haettu liikkeestä. Vaunuverhokin oli juuri sopivan kokoinen! Hujauksessa meillä todella näyttää siltä, että pieni ihminen on saapunut maailmaan. Kävimme jo pienellä vaunulenkilläkin vauvan kanssa, kun eilen mittari näytti 17 astetta ja aurinko paistoi täydeltä terältä. Sairaalassa ollessani kevät on todella tullut! Kaipasin jo raitista ilmaa ja liikuntaa rauhallisien ensipäivien jälkeen, ilman mahaa on ihmeen kevyt kulkea ja liikkua! 

Olemme onnellisia elämän ihmeestä! <3

2 kommenttia:

  1. Onnea vauvasta! <3 Taisi pieni paketti olla kaiken sen odottamisen arvoinen. ;) Vaunuverho on kaunis käytössäkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä tämän kaiken arvoista se odottaminen! <3 on tuo pieni vaan niin rakas heti ensi hetkestä lähtien. :) Kiitos!

      Poista

Kommentit lämmittävät mieltä, kiitos! :)