3/16/2015

Kirpputoreilijan löytöjen päivä











Aurinkoisia kevätpäiviä. Ja mikäpäs sen mukavampaa kuin kuvata maailman sulosinta lasta kevään kauniissa valossa. Ja tuijotella nukkuvaa vauvaa. Syöttää rauhassa sohvan nurkassa istuskellen, lenkkeillä ja tavata ystäviä. Yliopistollakin kävimme jo valmiilla lounaalla, kokoajan tyttö nukkui tyytyväisenä kärryissään. Lepposia äitiyslomapäiviä ainakin vielä.. saa nähdä pysyykö vauva yhtä rauhallisena myöhemminkin. 

Tätien kanssa käväsimme kirpputorilla, kun vauva reppana olikin syntyessään niin pieni, ettei äiti ollut hoksannut ostaa riittävän pieniä vaatteita. 56 senttisiin kun tyttö tällä hetkellä hukkuu. Yhdet ainoat oikeasti sopivat vaatteet meiltä löytyy, 44 cm body ja 50 cm housut, jotka ostimme Lontoon tuliaisina tulevalle vauvalle. Kirpputori kierrettiinkin 50 senttisiä vaatteita silmällä pitäen ja tädit olivat tarkkoina silminä. Saalis olikin sen kokoinen, että moni silmäpari oli selvästi ollut etsimässä. 4 sukkahousut, 4 bodya, 4 housut, 2 mekkoa (tosin nämä ovat vielä isoja) ja 1 yöpuku. Hintaa kertyi yhteensä 16 euroa. Ei paha. Tähän asti olen pyrkinyt ostamaan omaan makuuni sopivia vaatteita, mutta nyt tein poikkeuksen ja ostin valkoisetkin bodyt, ajatuksella että painan kangasvärillä pilkkuja, kolmioita ja muita kivoja kuvioita. Jospa ne sitten näyttäisivät enemmän meidän näköisiltä. Myös valkoinen yöpuku saa ylleen uuden kuosin, saa nähdä mitä keksinkään.. kivaa ajanvietettä siis tiedossa vauvan unien aikaan, kenties huomenna ehtisin. Kangasväritkin ovat valmiina kaapissa ja perunoita löytyy jääkaapista - kaikki siis valmiina painamista varten. :)

Huomenna neuvolan täti tulee kotikäynnille, toivon suuresti, että tytön paino olisi kääntynyt kasvuun, ettei tarttisi alkaa lisämaitoa syöttämään. Sen näkee sitten. Pitäkäähän peukkuja! 

2 kommenttia:

Kommentit lämmittävät mieltä, kiitos! :)