3/20/2015

Päiväunien aikaan















Joinakin päivinä meillä nukutaan pitkät päiväunet, toisina ei. Pari päivää sitten nautin kolmen tunnin unista tekemällä salaattia ruuaksi, painamalla kirpputoribodeihin kuvioita ja vaihtamalla lakanat puhtaisiin. Myös Kotilieden näytenumero kolahti luukusta, mikäs sen mukavampaa äitiyslomalaisesta. Tämän pidemmittä puheitta lähden syöttämään vauvaa.. 




2 kommenttia:

  1. Oih mitä kaikkia ihania kuvia blogiisi on ilmestynyt pienen bloggaamistaukoni aikana! Meillä on viime kuukausi sairasteltu ja kaikki luppoaika uurasteltu kavereiden talosuunnitelman parissa.

    Onnittelut pienestä söpöstä perheenjäsenestänne! Toivottavasti vaunut ovat hyvät ;) inspriroiduin perunapainantakuvistasi, taidanpa kokeilla samaa jos et pahastu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) voi että, olette joutuneet sairastelun kynsiin, toivottavasti jo helpottaa, on meinaan inhottava seuralainen tuo sairastelu..

      vielä ollaan ainakin oltu tyytyväisiä vaunuihin! Ekaa kertaa taisinkin törmätä niihin sun blogissa, jossa ihastuin väriin. Me valittiin se nelipyöräinen versio :)

      Mukava, että inspiroiduit, kokeilemaan vaan! Ihanan helposti saa omannäköistä aikaan :)

      Poista

Kommentit lämmittävät mieltä, kiitos! :)