2/23/2015

Lomalaisten hidas aamu









Kolme lomalaista: äitiyslomalainen, inttimies ja inttimiehen hiihtolomalla oleva sisko. Aamulla toiveissamme oli lähteä valmiille aamupalalle, mutta paikka johon olisimme menneet olikin kiinni, joten päätimme järjestää sen sijaan kotibrunssin. Olipa mukava istua rauhassa aurinkoisessa keittiössä, jutella ja nauraa. Syödä niin kauan ja paljon kuin hyvältä tuntui. Hyvässä seurassa. Patonkia, croissantteja, viinirypäleitä, karjalanpiirakoita, kaakaota, smoothieta, appelsiinimehua (aamujen parasta antia!), vanukkaita, viilejä.... mitähän kaikkea muuta vielä. Kenties viimeistä kertaa yhdessä aamupalalla ennen vauvan syntymää. Kenties viimeisiä rauhallisia aamuhetkiä. Alkaa olla olo, että nyt jos koskaan. Täytyy käydä syömässä ulkona, kahdestaan lenkillä, saunoa, teettää valokuvat paperille, ommella... Kaikkea mitä, en ehkä kohta enää ehdi tai viitsi. Ja siltikään mitään en saa aloitettua, koska entä jos jääkin kesken, en ehdikään saada valmiiksi ja siivota sotkujani. 

On jo odottava olo, jännityksellä odotan mitä tuleman pitää. Viisi yötä laskettuun aikaan. Samalla kertaa niiin paljon ja niin vähän. 

11 kommenttia:

  1. Tsenppiä tähän päivään ja tuleviin! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jospa ei tarvis kovin montaa päivää kärvistellä... :D

      Poista
  2. Kuviin välittyy aamun hidas raukeus! (Kysyinkö jo, millä objektiivilla kuvaat? Mahtava syväterävyys.) Onnea synnytykseen! Luota itseesi ja kuuntele itseäsi, siinä minun kannustussanat yhteen elämön ikimuistoisimmista hetkistä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, että tunnelma välittyy! :) Pääasiassa kuvaan Nikonin 50 mm/1.8, siinä kyllä syväterävyyttä riittää! Välillä hiukan hankala vain tarkennella, kun ei automaattitarkennus toimi mun D40 rungon kanssa.

      Kiitos! Innolla odottelen täällä tuota tapahtumaa. :)

      Poista
    2. Sama putki löytyy täältäkin. Tosi vähällä käytöllä ollut, mutta viime viikolla vaihdoin sen kameraan ja onhan se ihana. Propsit manuaalitarkennuksesta!

      Poista
  3. Inkaaa! Mä alan sun blogin seuraajaksi. Laitan sulle kohta tekstarin.:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauskaa! Mäki löysin sun blogiin! :) Ja olipa mukava rupatella tänäään!

      Poista
  4. Ihana blogi sinulla! Luinkin melkein kaikki viime yönä kun vauvaa imetin :) Kysyit blogissani meidän Bumblerideista ja tuli mieleen, että missäpäin Suomea asustelette? Jos Tampereen suunnalla (tai esimerkiksi Lankakauppa Kerän) liikuskelet, voisin ihan livenäkin näyttää rattaita, niitä kun on niin paljon helpompi kokeilla ulkona lapsi ja tavarat kyydissä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tampereelle on aikalailla matkaa - liikkeessä olenkin käynyt näitä kokeilemassa, mutta käyttökokemuksia kaipailisin vielä muilta. :)

      Poista
    2. Kiva, että olet päässyt testaamaan. Itse melkein tilasin kokeilematta mountain buggy-merkkiset vaunut. Onneksi kuitenkin käytiin liikkeitä kiertelemässä! Nyt näkee jo kuvasta, että nuo toiset olisivat olleet huonot meille. Ekan lapsen kanssa kun ei rattaista ollut meillä juuri kokemusta niin eipä sitä oikein edes tiennyt, mitä edes haluaa. Onneksi tuurilla tuli aika hyvin valittua.

      Poista
    3. Rattaiden valitseminen on kyllä aikamoista tähtitiedettä - vaikka niistä on kokemustakin, mutta kun se on aivan erilaisesta ympäristöstä eikä päivittäisestä käytöstä niin vaikea on arvioida mitä itse tarvitsee..

      Poista

Kommentit lämmittävät mieltä, kiitos! :)