2/01/2015

Pieniä uudistuksia












Yöpöytä on saanut kannettavakseen uutta. Harjun paperista ostamani kortit, jotka ovat ilahduttaneet aiemmin olohuoneen seinällä, siirtyivät nyt kehykseen Marimekkotekstien seuraksi. Yöpöydän laatikossa on puolestaan tallessa kuva meistä muutaman vuoden takaa. 

Parisänkymme on saatu lahjoituksena miehen isän tuttavalta. Tullessaan meille sängyn laatikoissa oli kuluneet muovivetimet, jotka saivat kyytiä nopeasti. Jonkin aikaa pohdin, mistä uudet tilalle, kunnes keksin nahkaidean. Sopivaa nahkaa löysin repun muodossa ja hihnat olivat juuri hyvät tähän tarkoitukseen. Kätevät ja kauniit. Kiinnitys tuotti ongelmia, ei mikään kaunein ratkaisu nuo mutterit, mutta ehkä vielä jonakin päivänä saavat kannat väriä ylleen, niin näyttävät kivemmilta. Mukavat vetimet siitä, että niihin ei voi potkaista jalkojaan ohi kulkiessaan. Sängyn laatikot kätkevät sisäänsä vauvan vaatteet ja muutkin tarpeet, kuten peitot ja makuupussit. Kohta pääsevät tositoimiin laatikosta nekin. 

Olohuoneen Muijat saivat kaverikseen kirpputorilta löytyneen vastaväriMuijansa. Tuosta kankaasta ja etenkin näistä väreistä mä niin tykkään. Aiempi oranssinruskea pohjainen on häälahja ystävältä, jolta olin kangasta himoinnut - tiesi antaessaan, että olisin kiitollinen. Tässä vielä kiitos hänelle siitä. :) 

2 kommenttia:

  1. Hahaa, enpä olisi arvannut, että pääsen sun blogiin jotenkin! :) Mutta eipä kestä, ilo oli myös antaa jotain mistä tiesin sun todella tykkäävän!

    p.s. Teiän makkarin tapetti näyttää jopa melkeen kivalta ylimmässä kuvassa.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koskaan ei tiiä mistä ittensä löytää :) Ja joo, eipä nuo tapetit mitkään ihanat oo, mutta kaikkeen voi näköjään tottua ja jossakin valossa ku ne näyttää valkosilta ni on ihan ookoot.

      Poista

Kommentit lämmittävät mieltä, kiitos! :)