2/26/2015












Olen kuluttanut viimeisiä (toivottavasti) päiviä ilman vauvaa selaamalla teettämättömiä kuvia muutaman vuoden ajalta. Teetettävää kertyi, lähes 700 kuvaa kolahtaa postista lähipäivinä. Väliin mahtuivat lukiovuodet, ylioppilasjuhlat, muutto kotoa, opiskeluvuosia, kihlautuminen, häät, raskausaikaa. Paljon tapahtumia. Paljon muistoja. 

Yllä kuvia muutamilta Lapin reissuilta rakkaalta mökiltä. Alkukesän lämmöstä, lähes yötöntä yötä ja elokuun lopun syksyistä maisemaa. Tunturin laelta ja joen rannasta. Ensimmäinen saamani kala ja riemu siitä. Näihin maisemiin palaan jälleen alkukesästä, tällä kertaa vauva mukanani. 

Onneksi on kamera ja vähän taitoa kuvata, niin monet muistot unohtuisivat tai ainakin haalistuisivat ilman näitä monituisia tallennuksia hetkistä. 

4 kommenttia:

  1. Kuulostaa tutulta! Mullakin oli kova tarve saada teetettyä kuvia ennen vauvan syntymää. Oikeita kuvia on ihana katsella ja hipistellä! Kameran ostamista en ole koskaan katunut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska kuulla! Oikeat kuvat ovat kyllä ihan huippuja ja jotenkin turvallisempaa, että ovat tallessa sitten muuallakin kuin koneiden uumenissa.. Kamera on kyllä munkin elämän yksi parhaimpia hankintoja!

      Poista
  2. Mulle tuli noista kuvista kauhee ikävä lappiin ja mökille. Jospa sinne taas syksyllä pääsis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla kans tuli vähän hinku reissaamaan, ehkäpä sitä sit vauvan kanssa :)

      Poista

Kommentit lämmittävät mieltä, kiitos! :)